FÖLDI KÜLDETÉS SOROZAT

MOST ELŐSZÖR ELÉRHETŐ MAGYARUL!
MIND A 10 KÖTET - KEMÉNYFEDELES VÁLTOZATBAN

VEDD MEG A SAJÁT PÉLDÁNYODAT MOST!

60.000 Ft

„EMLÉKSZEL, HOGY ÉREZTED MAGAD, AMIKOR ELŐSZÖR LÁTTAD A CSILLAGOK HÁBORÚJÁT? EZ A KÖNYV UGYANOLYAN ÉRZÉSEKET ÉBRESZT MAJD BENNED.”

—ORSON SCOTT CARD

„EBBEN MINDEN VAN: FESZÜLTSÉG, SZENVEDÉLY, POLITIKA, HÁBORÚ, HUMOR, DIPLOMÁCIA ÉS INTERGALAKTIKUS PÉNZÜGYEK.”

—PUBLISHERS WEEKLY

„...EGY, A MAGA NEMÉBEN EGYEDÜLÁLLÓ ŰROPERA.”

—LIBRARY JOURNAL

„DINAMIKUS AKCIÓ”

—THE LONDON TIMES

„...MINDEN SCI-FI KÖNYVSOROZAT NAGY ÖREGJE.”

—THE LOS ANGELES TIMES
A Föld nem létezik.

Vagyis ezt akarják veled elhitetni. Kik ők, és mit akarnak?

Ők a voltáriak a Voltárról – egy 110 bolygót számláló birodalomból. Már köztünk járnak, és az invázió hamarosan kezdetét veszi… Vagy mégsem?

Fedezz fel egy világot, ahol a nagyvállalatok uralkodnak, és mindent áthat a politikai korrupció. Ahol a kormányokat az olaj iránti mohó vágy hajtja, és a drog irányítja. Ahol percről percre egyre melegebb lesz a globális felmelegedés folytán… és egy perzselő románc milliók sorsát határozhatja meg. Ahol egy kozmikus összeesküvés van kibontakozóban.

Egy percre sem fog lankadni a figyelmed. Az általad ismert világ lassan a darabjaira hullik… és kezdetét veszi egy korunkat idéző, gondolatébresztő, és rendkívül leleményes kémsztorival ötvözött sci-fi.

VEDD MEG A SAJÁT PÉLDÁNYODAT MOST!

60.000 Ft
A teljes sorozat megvásárlása esetén ajándékba kapsz:
10 laminált könyvjelzőt a könyvsorozatból jól ismert jelenetekkel és szereplőkkel

Subscribe to our emails!

We send regular emails with inspiring quotes from the works of L. Ron Hubbard. If you would like to receive them, fill out this quick form to subscribe!

Marketing permission: By subscribing, you give your consent to New Era Publications to be in touch with you via email using the information you provided in this form for the purpose of news, updates and marketing.

Cancellation: If you wish to withdraw your consent and stop hearing from us, simply click the unsubscribe link located at the bottom of every email we send.